Pedofildebatt på Insider

I sista stund bestämdes det att jag ska vara med i en studiodebatt ikväll på TV 3 Insider. Det kommer att handla om nätpedofiler. Vi får väl se hur det går… Häng me ´! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

24 svar på ”Pedofildebatt på Insider

 1. Så typiskt att jag inte tog med egna tv:n denna sväng på sjukan. De gamla apparaterna de har här får man inte i 3:an på, så jag får titta på reprisen istället.

  Tänk att det är en debatt som aldrig lägger, visserligen bra, men synd att den ska behöva vara nödvändig. Ska bli intressant att se hur ’Ab-bloggarna’ reagerar, de brukar ju vara på hugget i det ämnet. Kanske fler av dem är med i panelen.

  Lycka till!

  AlterEgos senaste inlägg..Mitt liv är allt annat än rosa

 2. jag blev helt chockad när jag såg dig på tv. BINTAS MAMMA :O haha 😀 skit bra jobbat o väldigt starkt av dig att öppna dig som du gjorde. keep up the good work. Kram Jennifer

  jennifers senaste inlägg..du

 3. Hej Fatou,
  Jag såg dig på Insider, vill först o främst säga att det var modigt av dig att vara med. 🙂

  Hmmm… sitter dock o funderar över ditt svar ang. att vilja veta ifall grannen är pedofil eller inte! Jag funderar på om jag själv skulle vilja veta det o min första rekation är nog att jag skulle vilja det!

  Skulle vara kul att träffas nån gång 🙂

  Sköt om Er,
  Barbara

 4. Hej! Jag satt just och tittade på Insider (ruggigt ämne ikväll…) och sen kom jag in här och fick syn på ditt inlägg!
  Var det DU!!!!!! 🙂
  Jisses… jag nästan känner en som har varit på tv då ju!!!
  Bra jobbat!!
  KRAM!

 5. Hejsan!
  Måste säga att jag blev glatt överraskad av att se min favoritbloggare på tvn ikväll. Jag är så stolt över dig. Du var jätteduktig och såg väldigt vacker ut.
  Jag tycker det är starkt av dig att träda fram och berätta om vad du blivit utsatt för. Som femtonåring blev jag våldtagen och förlorade därmed min oskuld till en dubbelt så gammal man. Även om man kommit över det så glömmer man aldrig.
  Den sk alexandramannen har jag träffat vid ett par tillfällen. Han ingick i min bekantskapskrets under en kort period. Han var intresserad av min väninna och försökte med pengar och presenter övertala henne att inreda en relation med honom. Detta nintresserade aldrig henne. Vi tyckte han var läskig och skrämmande. Han var väldigt manipulativ och var insvept i ett nät av smålögner. Vi stängde honom ute från vår umgängeskrets ganska omgående och vi kan nog vara tacksamma att vi inte var blåögda och lyssnade till vår intuition och därmed kom undan honom. Bara tanken på att jag vistats i samma rum som honom ger mig gåshud. Usch! Fy fan för den sortens människor. Det man kan säga är att han är en mycket sjuk människa.
  Ã…terigen, tack för att du ställde upp!
  Massa styrkekramar

  Thereses senaste inlägg..Jag hatar rubriker!!

 6. Jag blev så himla förvånad när jag såg dig där. Jag bara ”det är ju tonarsmorsa”, ingen hajjade någonting.

  Bra diskussion och tema den här gången. Insider är bra, jag följer det nästan alltid.

  kochanas senaste inlägg..Mogenhet.

 7. Varför pratar tjejer som är i dom yngre tonåren med män som är 20 eller äldre?? Och va FAN sysslar deras föräldrar med,har dom inte tid med sina barn.Det är för sent att vakna när skadan redan är skedd.

 8. AlterEgo: Typiskt! Men det går att se på nätet! 🙂

  Mysan: Japp!

  Jenna: Usch! Jag avskyr att höra min egen röst! 😛 Jag vänjer mig aldrig!

  Baby M: Japp, det blev bestämt med väldigt kort varsel! 🙂

  jennifer: Japp! 🙂

  Gunilla: Tack! ♥

  Barbara: Ja, det är inga lätta frågor direkt! Klart vi kan träffas någon dag! Du kan maila mig när du vill på tonarsmorsa@gmail.com

  Vb: Tusen tack! ♥

  Tizzel: Haha. Ja, och jag känner nästan dig, som har kommenterat på min blogg! 😉

  Therese: Roligt att du gillar min blogg (sånt gör mig alltid glad att höra!) 🙂 Vad hemskt med Alexandra-mannen. Men jag tror du har rätt, han verkar otroligt manipulativ…! :-S Skönt att du kom ifrån honom!

  lina: Japp, det var jag! (Eller så var det någon som var OTROLIGT lik mig!! 😉 )

  Baby M: Tack! Ja, men det blev onekligen kort. Jag har utvecklat mina åsikter i dessa inlägg:

  http://fatou.se/2008/11/21/las-in-dem-och-slang-nyckeln/
  http://fatou.se/2008/11/21/hang-ut-dom-javlarna-sa-ska-dom-fa-se-pa-fornedring/

  kochana: Jag följer också ofta insider! Du får inte sluta förvånas när det gäller mig…! 😉

  sussi: Tack! Ja, allt är bra! Så du har startat en ny blogg? Kram! ♥

  S: Ja du, jag tycker du ställer frågan helt fel. Varför ska en ung tjej utgå ifrån att det handlar om pedofiler, för att hon pratar med en vuxen? Det blir ju också fel signaler. Om du tänker på att de chattade med äldre killar på nätet, så kan ju en förklaring vara att föräldrar varit dåliga på att informera, eller så kan det bero på att många utger sig för att vara någon annan än de är. Men jag tycker ändå du vänder frågan fel, eftersom det skuldbelägger. Däremot skulle jag i så fall vilja ställa frågan om vad som i så fall (om tjejerna är medvetna om killarnas ålder) gör att en tjej söker en ekräftelse i vuxenvärlden, att hon börjar chatta med okända…?

  Gunilla: Det är helt okej, även om det är lite mycket just nu! 🙂

  Sandra: Jag vet det, men eftersom jag är emot den typen av uthängning:
  http://fatou.se/2008/11/21/hang-ut-dom-javlarna-sa-ska-dom-fa-se-pa-fornedring/
  så vill jag inte länka från min sida, därför tipsar jag dig om att googla om du vill finna den! Mvh.

 9. Pingback: Tonårsmorsa » Hur kan vi skydda våra barn?

 10. Pingback: Tonårsmorsa » Att hänga ut sexualförbrytare på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.