Filmuppdatering från Bloggalan

Jag vet inte hur det kommer sig att jag har fastnat på de filmrullar jag hittar på nätet från Bloggalan, men så är det! Här kan du se några:

Det är otroligt många som skriver om detta med Stora Bloggpriset just nu. Här finns ett litet urval:

Stora Bloggpriset

Aftonbladet

Mer Aftonbladet

DN

Bloggar om Tonårsmorsa

Bloggar om Stora Bloggpriset

Binta filmade, det märks på skakningarna att hon också var ganska uppskakad. Desstuom glömde hon sedan att stänga av den, så ni får se lite extramaterial…! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på ”Filmuppdatering från Bloggalan

 1. Lite sent… men ändå: Grattis till dig! Faktum är att när jag såg oddsen på dig (högst odds, 10 ggr) var jag rätt sugen på att satsa studielånet då jag trodde att det skulle sluta som det gjorde. Tyvärr eller som tur är beroende på hur man ser det avstod jag från det…

  Allt gott!

 2. @Eva: Haha! Det var jättekul när jag såg det! (Och hörde) Grejen var den att jag hade för första gången i mitt liv en gördel på mig, som gick ner till halva låret, men den var högglansig och jag kunde bara ta två tre steg innan brallorna gled ner som värsta gällivare-hänget. den där trappan upp på scenen gjorde att brallorna ramlade ner typ en decimeter. När jag sedan skulle gå NER för scenen, med väska, blommor och en stor tavla så trodde jag att byxorna skulle rasa ner helt. Haha…

  Sedan är det kul när de filmar Vendelas klyfta underifrån. Haha… För att inte tala om när jag går ner för trappan och Binta viskar till sig själv: ”Akta mina skor”. Vem f-n tänkte på skor? Jag var livrädd att brallorna skulle ramla ner till fotknölarna…! 😀

 3. Nu är jag ledsen.. vet inte vart min grattis-kommentar tog vägen? Jag som var först av alla.. SÃ…g ju det hela live på nätet, och var inne på ditt inlägg där du skrev att du sänder live och skrev GRATTIS!!!

  Jaja.. nu kommer det lite i efterhand då.. GRATTIS =D

  Och kul att se att det funkar när man röstar..

  Kramar

  Mrs Mulatts senaste inlägg.... och Marcus Birro oxå //Mrs Mulatt

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Saknad…

 5. Det blev ju ett inlägg i kommentarfältet med gördeln och brallorna..fniss fniss..

  Du är väldigt tjusig, både kläder hår och makeup!

  Var har du hittat den fina tunikan/skjortan?

 6. Pingback: Många bebisbloggar blir det ….. « Evas svammel

 7. Pingback: Tonårsmorsa » Från revolutionär till orolig kärring

 8. Pingback: Jag fick en ny utmaning… En rolig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Som jag nu skrivit i flera blogginlägg så är jag enormt glad och tacksam över min vinst av Stora Bloggpriset och det är jag verkligen. Samtidigt Är det ofta så med glädje, att det brukar finnas en liten smolk i bägaren. Smolken i min bägare handlar om Helené. Det känns så underligt att ha firat den här stora blogghändelsen utan henne. […]

 2. […] studerar inte, ,jag har varken varit på bloggala eller vunnit Stora Bloggpriset,   jag går inte ner i vikt med LCHF-metoden, går inte på gaygala eller planerar att ge ut min […]

 3. […] har jag svårt att stava till revulotionär revolotionär revolutionär. Vad var det nu jag sa i TV-kameran på Stora Bloggalan? “Jag stryker gärna lite medhårs…” Haha! Så revolutionär blev den där […]

 4. […] jag lärt känna flera vänner som kommit att stå mig nära. Det var ju också roligt att vinna Stora Bloggpriset, även om jag inte ser någon “fördel” det förde med sig i sig, men det var väldigt […]