Felmeddelande och hett tips!

Till er som använder Internet Explorer som webbläsare:

Av någon anledning så kan ni inte läsa alla inlägg och en del annat på min sida. Jag har meddelat min tekniska support Aminata och hoppas hon ska ha möjlighet att lösa problemet. Tills dess: ladda gärna ner Firefox för den funkar problemfritt. Det är naturligtvis gratis och det finns en massa roliga finesser med Firefox som du inte hittar på Internet Explorer. HÄR finns information och länkar att ladda ner både firefox och cooliris.

Jag beklagar problemet och hoppas att det snart ska gå att lösa!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Felmeddelande och hett tips!

  1. Eva: Ja, firefox och cooliris är toppen, Snacka om att underlätta surfandet och slippa öppna en massa sidor i onödan!! (Dessutom kan man läsa min blogg utan problem!! 😀 ) Alma/Alter/Helene visste verkligen hur man tog sig fram på nätet. Hon var helt outstanding i vissa avseenden! 🙁 (saknar henne verkligen) Kram! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.