Därför borde jag INTE vinna

Jag satt och läste Gunillas blogg. Ni vet Gunilla som har mist sin son och som jag intervjuade förut. Nu upptäckte jag att man lottar ut en bok i en tävling på Passagen. Jag tänkte att jag skulle vilja vara med i tävlingen så jag kunde vinna en av hennes böcker. Så jag gick in på tävlingen och läste vad man skulle göra för att vinna. Det står:

”Så här gör du för att delta i tävlingen.

Skriv en kommentar till det här inlägget om en stor händelse i ditt liv. Du kan också välja att skriva en hälsning till Gunilla eller motivera varför just du ska vinna hennes böcker.”

Jag tänkte att det skulle vara lätt som en plätt! Men så började jag att läsa de andras kommentarer och insåg att jag inte har mage att ens göra ett försök. De flesta av de som kommenterat har själv mist ett barn eller en annan nära anhörig. Jag säger inte att det måste vara någon som mist någon som kommer att vinna, jag säger bara att JAG inte har mage att försöka tävla. Men ni andra får gärna göra ett försök.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Därför borde jag INTE vinna

  1. Gunilla: Du har förstås rätt, men jag har inte mage. Men jag tror du och jag kom överens om att byta bok, det kanske är dags att vi gör slag i saken snart? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.