Intervju om Tonåringar i Allas

Jag och barnen är denna vecka med i tidningen Allas. Det är en intervju som handlar om tonåringar och tonårsföräldrar. Överskriften känns kanske lite överdriven, det är väl inte så att jag alltid tror att mina tonåringar ljuger, men visst är det så att man kan ha lättare att ifrågasätta en hel del saker, när man relativt nyligen har varit i tonåren själv, men annars känns det mesta i artikeln okej. Bilden blev också helt okej. Binta och Jai intervjuas också och eftersom jag inte visste vad de svarade i intervjun så blev jag glatt överraskad över vad fint de berättat om mig.

Jag hade naturligtvis möjlighet att korrekturläsa, men eftersom materialet skickades till Bintas mail och inte min, så var det en ganska svår grej att få Binta att visa mig mailet, så vi får stå vårt kast. Artikeln om tonåringar och tonårsliv och föräldraskapet är dock intressant!!

Avslöjande: Varför Binta och Jai vägrade ta av sig solglasögonen är för att de inte hann sminka sig innan fotografen kom…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Intervju om Tonåringar i Allas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.