Mer Bloggtips

Nu när jag ändå är i bloggtipsar-tagen, så vill jag också passa på att tipsa om Weirdo ´s inlägg: Ignorans!?#%. Läs om bloggaren som hade svar på tal!

Jag vill också tipsa om Mela ´s blogg. Hon har skrivit ett inlägg med en recension på min bok En Tonårsmorsa Mitt i Livet, som är första delen av tre. Så här skriver Mela om min bok:

Kan säga att jag har läst hennes bok säkert 400 gånger minst och den är alltid lika spännande och de ggånger som jag har supertråkigt eller dålig dag så tar jag fram boken och läser och skratttar igen så att tårarna rinner.”

Boken kan du beställa HÄR!

Tillägg: Kikade precis in på Weirdo ´s blogg och upptäckte att hon skrivit ett inlägg och tipsat om ett av mina gamla inlägg också!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Mer Bloggtips

  1. Hahaha….det var rätt lustigt att vi länkade varandras inlägg samtidigt…måste säga att det finns en viss synkroni. Jag har för mig att något liknande hände en gång tidigare då vi skrev om samma sak! Jag håller på att läsa igenom alla dina ”gamla” inlägg från tiden innan jag började följa din blogg, ofta skrattar jag så tårarna sprutar. Min make blir natuligtvis nyfiken och jag får lov att översätta dem…så det går sakta men säkert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.