Boktips; I denna ljuva sommartid

Jag har precis lyssnat klart på boken I denna ljuva sommartid av Mari Jungstedt. Jag har ju nämnt flera gånger att deckare inte ingår i min favoritläsning, men ändå är det som om jag inte kan låta bli dem i perioder. För första gången nu har jag huggit tänderna i Mari Jungstedts böcker.

Hon skriver deckare med Gotlandsmiljö. Boken är väldigt spännande och så är jag också förtjust i huvudpersonerna och hur de beskrivs i boken. Jag kan verkligen rekommendera denna bok och jag måste säga att det är en av de bättre deckare jag har läst.

Eftersom jag nu också är inne så mycket på ljudböcker så vill jag passa på att nämna att Katarina Ewerlöf, som läser upp den här boken är min absoluta favorituppläsare. Ibland är det nästan så jag undrar om det är därför jag blir extra förtjust i just de böcker hon läser upp?

Jag ger den här boken tre och en halv Tonårsmorsor av fem möjliga. Om du är sugen på en sommardeckare, så ska du absolut lyssna på/läsa den här boken!

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Fler boktips och inspiration om böcker kan du få på Boktipset!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Boktips; I denna ljuva sommartid

 1. Har läst alla Karin Ljugstedts böcker och tycker de är jättebra. Det kan nog ha att göra med att jag har varit mycket på Gotland och tycker det är roligt att läsa om miljöer jag känner igen.
  Att läsa över huvud taget är underbart!!! Det finns så måååånga bra författare!!!

 2. Vad kul.
  Jag väntar precis på att den ljudboken ska dimpa ner i brevlådan.
  (När jag nu ska hinna lyssna ikapp på mina ljudböcker?)

  Jag gillar också att lyssna på böcker som Katarina Ewerlöf läser.
  Hon är otroligt duktig.
  =)

 3. Jag började lyssna igår kväll.
  Jag kan säga att det krävdes en del styrka att kunna stänga av i tid.
  Jag längtar redan till ikväll.
  =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.