Upp till bevis…

Jag har många gånger klagat på att Binta (20) är expert på att drälla saker omkring sig. Nu är det upp till bevis! Binta har varit hem här ett par timmar per kväll i tre kvällar nu. Hon har inte sovit här, utan i stort sett bara varit här och bytt om.

Jag har nu bevis på allt hon lyckats sprida ut på bara några timmar (och då har jag inte ens varit på övervåningen och kollat…!)

Mitt på vardagsrumsgolvet…

På köksgolvet

I Mabou ´s rum…

Mer i Mabous rum…

Någon som vill köpa? Väskor med diverse innehåll! Säljes billigt!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Upp till bevis…

  1. Ta en stor svart sopsäck, stoppa i alla väskor med samtligt innehåll, och göm längst in i någon klädkammare eller något. När damen i fråga kommer hem och undrar var hennes grejer är, säger du bara oskyldigt att du trodde det var skräp, så du har varit iväg och kastat alltihopa på tippen!!!!!!
    😀

  2. Tänk – jag har också bildbevis på liknande högar här och där!!! Samt att vi alltid måste röja ur VÃ…R säng för att kunna gå och lägga oss på kvällen. Förklara det sista där är du snäll, för det förstår inte vi… Får ingen förklaring heller…
    Må så grankott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.