Reaggefestivalens drottning

Vi har börjat räkna ner till Uppsala Reggaefestival. Det diskuteras här hemma, minst en gång om dagen, oftast flera. Det är diskussioner om medias bevakning, om kläder, hårstilar, artister, uppträdanden, gäster som kommer till Uppsala. Det diskuteras musik, kompisar vi hoppas få träffa och mycket, mycket annat.

Genom åren har jag skrivit en hel del om reggaefestivalens grundare Yared Tekeste. Jag blir väldigt uppfylld av folk som blir djupt engagerade i något, nästan oavsett vad det är. Jag tycker det är helt fantastiskt med ett så stort engagemang som Yared har för festivalen. Men det finns en person som hamnat lite i skymundan.

En person vars engagemang är lika stort. En person vars kärlek till reggae är lika djup. En person vars arbete är lika viktigt som Yareds.

Jag brukar säga att bakom framgångsrika män står ofta en stark, stolt och klok kvinna. Så även i detta fall.

Adiam Kubrom. Yareds fru. Reggaefestivalens första dam.

Uppsalatidningen har en artikel om henne och jag uppmanar alla som älskar reggae att läsa den. Den berörde mig djupt!

Jag framför ett stort TACK till både Yared och Adiam för deras brinnande engagemang för Uppsala reggaefestival! One Love!

Life is great!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Reaggefestivalens drottning

  1. Du är en underbar bloggerska och vill därför tipsa dej – Denna blogg får du inte missa, mår du dåligt lär du må bättre. Vill du läsa om ett öde värre än vad nån förtjänar läs då denna blogg och länka gärna till den. Hon förtjänar att uppmärksammas.

    http://branden.blogg.se

    Love and peace
    Petra

  2. Pingback: Reggaefestivalens drottning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jag skrev ett inlägg härom veckan om Adiam Kubrom, Reggaefestivalens drottning och ansvarige i år. Hon är inte bara sambo med Yared Tekeste (reggaefestivalens grundare) utan hon är en egen person och härlig sådan. […]