Dagens bloggtips – min nya bloggserie

Dagens boktips har ni säkert hört talas om, men jag har bestämt mig för att köra en serie ett tag framöver där jag tipsar om olika bloggar som jag tycker är värda att tipsa om. Ett bloggtips om dagen!

Jag vill börja med att säga att det finns inte en enda blogg som jag följer slaviskt och läser varenda inlägg, men det finns några bloggar som jag följt mer eller mindre under flera års tid. Sen läser jag många bloggar i perioder. Jag läser kanske en blogg varje dag under en veckas tid, sen kan det ta ganska lång tid, så börjar jag helt plötsligt följa den igen.

Mina bloggtips kommer i alla fall att innefatta både nya bloggar och äldre. De kommer att innehålla både ”större” och ”mindre” bloggar, men jag försöker fokusera på de mindre, då min poäng delvis är att lyfta dessa, men också att helt enkelt hjälpa till att ta fram en del guldkorn i bloggdjungeln. Jag kommer också att skriva lite kort om varför jag gillar just den blogg jag tipsar om, för att ge en liten försmak.

Sen måste jag lägga Jante på hyllan en stund och erkänna att jag faktiskt gillar min egen blogg bäst. Haha… Det må vara oerhört egocentriskt, men inte desto mindre sant! För varje gång jag kommer in på min blogg, så får jag läsa om de ämnen som intresserar mig allra bäst!!

Jag vill dock poängtera att bloggtipsen inte kommer i någon inbördes ordning, utan alla tips är lika värdefulla. Så håll ögonen öppna nu, vem vet, jag kanske får dig att finna ett riktigt guldkorn bland bloggar, eller kanske till och med din blogg kommer att bli ett av bloggtipsen?

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

18 svar på ”Dagens bloggtips – min nya bloggserie

 1. Samma här. Jag följer inte heller någon blogg slaviskt men, vissa har jag haft lite koll på då och då under flera år 🙂
  Din har jag följt sen slutet av -06 tror jag? På AB..
  OJ vad åren går!! 🙂

 2. Hallå!
  Ser fram emot någon ny blogg att följa utifrån dina tips! Du vet väl f ö att du snart kommer bli anklagad för statistikfusk eftersom du har bloggportalens länk på varje inlägg. Fast jag kanske har missat att du vill bevisa att det går att manipulera de där topplistorna som BP ägnar sig åt? Jag har inte koll på hur det där funkar men har sett diskussionen om det via bla Jinge. Anyways, hoppas du har en bra sö-em!
  Allt gott!

 3. Maria: Ja, du ser vad tiden går. Men det är alltid kul att få upp ögonen för nya bloggar.

  MC: Ja, det finns en hel del guldkorn, men det är inte alltid lätt att hitta dem. Ang. statistikfusk, så funkar det ju inte så länge de ligger i samma blogg. Men jag gillar inte ens att diskussionen förs om mig, därför plockar jag bort dem från och med nu från inläggen. Däremot har jag hört att det går att fuska genom att folk lägger upp både sin egen och byter för att lägga upp varandras också, för att få upp statistik. Vilket aldrig skulle falla mig in att göra, då jag inte gillar fusk!

 4. Här är en till som hittat hit på senaste tiden och verkligen trivs med det du skriver så du har en stalker här *s*. Finns några andra jag kollar ganska regelbundet, av olika anledningar, men det är alltid kul att få tips på nya. Det är svårt att hitta rätt emellanåt. Ser fram emot dina tips! Tack för tipset om Boktipset, förresten!

 5. Toni – 330 dagar Pappaledighet: Haha, jag har också börjat följa din, sedan du bloggade på Gästbloggen! 🙂 Mer än så säger jag inte…

  Jossan: Ja, hoppas ni är några som hittar något ni gillar!

  Sidney The Singer: Japp, det hoppas jag!

  Soulsister: Toppen, häng med bara, den kommer att hålla på ett tag. Den här bloggserien med Dagens Bloggtips, alltså!

  Bitte: Jag älskar stalkers som är som dig! 🙂 Jag hoppas verkligen du ska hitta någon blogg du gillar, som du inte läst förut. Bloggserien kommer att hålla på ett tag…!

  Gun: Ja, vi kanske har någon favorit gemensamt?

 6. Pingback: Dagens Bloggtips

 7. Pingback: Dagens Bloggtips

 8. Pingback: Dagens Bloggtips

 9. Pingback: Dagens Bloggtips

 10. Pingback: Dagens Bloggtips

 11. Pingback: Dagens Bloggtips

 12. Pingback: Dagens Bloggtips

 13. Pingback: Bloggserien om bloggtips…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Dagens Bloggtips skriver:

  […] Dagens bloggtips är en blogg som jag följt till och från under en längre tid. Varje gång jag “hittar tillbaka” till den, så undrar jag varför jag “tappade bort” den. […]

 2. Dagens Bloggtips skriver:

  […] Dagens bloggtips är en annan blogg som jag följt länge. Bloggen handlar om det allra mest vardagliga. Med ett skimmer av hopp, tillförsikt och …just vardag. Om du vill ha snabba svängar och höga berg och djupa dalar, så är inte det här rätt blogg för dig. Den här bloggen är så mycket mer än så. Jag upplever Eva som en modig kvinna som verkligen älskar livet och som förstår att bejaka och uppskatta även de små, små detaljerna i vardagen. […]

 3. Dagens Bloggtips skriver:

  […] Dagens bloggtips går till en kvinna som jag också följt ett ta på nätet nu. Kvinnan bakom bloggen är Katarina, som jag även har intervjuat tidigare i min blogg. Jag uppfattar Katarina som en kvinna med massor av styrka, mod och en hel massor av levnadsglädje! Katarina håller även på en hel del med scrapbooking, vilket jag också är intresserad av, om än bara tar mig tid till det i perioder. […]

 4. Dagens Bloggtips skriver:

  […] helt överraskande har jag med Lady Dahmer i min bloggtipsserie. Jag har ju länkat till henne några gånger den senaste tiden i lite olika inlägg. Först och […]

 5. Dagens Bloggtips skriver:

  […] Dagens Bloggtips är inte en, utan två bloggare, på temat Pappabloggare. […]

 6. Dagens Bloggtips skriver:

  […] Dagens Bloggtips går till Sandra. Sandra Gustafsson är en kvinna som skriver kort och kraftfullt. Hon har ett fantastiskt språk och ett eget sätt att skriva. Jag har följt Sandra från och till i flera år och hon har alltid skrivit bra, men jag tycker att hon har utvecklats väldigt mycket sedan hon börjat ge ut böcker. […]

 7. Dagens Bloggtips skriver:

  […] Dagens Bloggtips är Svarten. Svarten skriver en del om Islam och tipsar gärna om bloggare som är Muslimer. Han lägger också in roliga videoklipp han hittar och jag finner över huvudtaget hans blogg intressant. Humor, vardag och religion i en härlig blandning. Läs: […]

 8. […] har jag avslutat serien med bloggtipsen, men här kommer en sammanfattning av alla bloggtips jag haft med i […]