Rolig shopping

En glad Fatou på väg till stan med Mabou

Mabou på cykeln på väg ner på stan…

Gatumusikanter är alltid nice

Särskilt när musiken är vacker

Det är inte lätt att välja skor, när det finns en hel skoaffär att välja i…

Vi skulle in på Cubus som är nyöppnat i Uppsala, men så visade det sig att de inte har barnkläder, vilket jag var väldigt glad över, när jag såg kön till både provrummen och kassan… Jag skrattade hela vägen ut därifrån…

Det blir tungt att bära om man shoppat mycket…

Sen sprang vi på Isatou och vi gick till Chinahaket och käkade lite mat och hämtade kraft att ta oss hem med

Mabou gillar också Chinamat

Sen ville inte Isa hänga med oss mer…

När vi kom hem hade Mabou modevisning. Dessa jeans är från Lindex och hade snygga sömmar

Samma jeans i en annan vinkel

Dessa jeans från Stadium och bältet från Lindex. Mabou har fått välja själv, med lite smakråd från mig…

WARP B LOOSE PT MAR830
Byxor/WARP B LOOSE PT MAR830 från stadium.se

T-shirt från Lindex

Luvtröja från Lindex, med mjukt ludd i luvan. Mabou föll pladask för denna luvtröja.

En glad mannekäng

Tre par skor blev det till slut. Mabou valde två par och jag stack till ett tredje, från Skopunkten.

Planen var en tröja och ett par jeans. Det blev liiite mer. Sen blev jag lite irriterad, för jag köpte nio par strumpor i förrgår åt Mabou på stan och i dag när han provade skor och kläder så såg jag att det redan gått hål i det par han bar idag…

Nåja, det blev en jättetrevlig dag på stan i alla fall. Tills jag kom hem och kollade kontot…! Hehe… Men jag tycker faktiskt det är nyttigt när jag och mina barn ska leva på knäckebröd och vatten resten av månaden…

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Rolig shopping

 1. Precis de där vita/svarta skorna i mitten var vi och provade igår och min son ville så himla gärna ha dem! -men jag köpte ett par andra på rea för 99kr…

 2. Det är alltid lika roligt o shoppa. Iaf när man har satt sig in i att man SKA göra det. Sen brukar det alltid bli mer än vad man planerar. Snygga kläder fick ni tag på 🙂

 3. Hahahahaha ja så snygga kläder som det vart så är det väl värt att leva på vatten och bröd. Du kan ju koka soppa på en spik också i värsta fall.. Men vad förvånad jag blev över att du skrev att Cubus inte hade barnkläder för det har dom iallafall i Charlottenberg och Karlstad ??????? Va knepigt…

 4. jaa;det är otroligt kul att shoppa:-) och äta ngt på vägen/slippa laga mat hemma den dagen… det där en gång i månaden- shoppingdag är värt knäckebrödsdieten i följande 29 dar..kram

 5. Hej Tonårsmorsan,

  Kul att du verkar gilla våra kläder på Stadium. Jag tänkte bara tipsa om att vi just lanserat en bloggtjänst via Twingly som gör att vi nu visar upp och länkar tillbaks till alla bloggare som skriver om våra produkter. Gå bara in på valfri produkt på stadium.se och tryck knappen ”blogga” så ser du hur det enkelt går till.

  Vänliga hälsningar,
  David

  E-com Manager, Stadium

 6. mariebrima: Vad lustigt, för det var precis de skorna han först föll för!

  Lisa: Ja, både jag och Mabou är nöjda och det är inte alltid…! 😉

  Maria/kattloppan: Ja, det håller jag med om. Nej, jag har handlat flera gånger på Cubus både i Stockholm och i andra städer, så jag blev lite besviken, måste jag säga. Men vem vet, det kanske kommer…?

  Sanne – Ung blivande mamma: Ja, det brukar bli så!

  anjelina: Ja, både shopping och slippa laga mat är toppen!

  David på Stadium: Ja, jag brukar göra det med olika kedjor, som Lindex, när jag handlar där, men igår orkade jag inte kolla, utan tyckte det räckte med att lägga upp mitt eget. Tack för tipset, dock! Nu vet jag att även Stadium har den tjänsten! Min son är mycket nöjd med era kläder och det har alltid varit min yngsta dotters favoritaffär också!

 7. Egoinas mamma: Ja, visst är det så.

  Vad svarar man på ditt sista? Tack, eller? Haha…

  Anna: Tack, vad roligt att du uppskattar den! Jag gillade din med, men tyvärr kunde jag inte kommentera den…!

  Gun: Ja, det blir det säkert värt!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.