Välkommen tillbaka, Birro!

För bra precis två månader sedan deklarerade Marcus Birro att han slutade blogga.

Idag har Birro invigning på sin nya blogg. Jag läser hans inlägg; Tillbaka i Bloggvärlden förutsättningslöst. Jag konstaterar att jag gillar det jag läser och att hans text berör mig starkt och därmed välkomnar jag Marcus Birro åter till bloggvärlden och hoppas att den här erfarenheten blir mer glädjande än den förra.

Tidigare bloggat om ämnet näthat v/s nätkärlek:

(Och liiite känns det som om nätkärleken vann. Igen…!)

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Välkommen tillbaka, Birro!

  1. Visste inte riktigt vart jag skulle skriva eftersom min kommentar inte är om detta inlägg men men…
    Gambia är helt underbart! Har min nuvarande man därifrån och varit där nere två gånger. Lär åka ner igen år 2010. Vet man hur man ska bete sig och vem man umgås med kan allt bara bli perfekt! 😀

  2. Jag hittade också hans blogg idag. Och jag blev jätteglad! Jag älskar hans sätt att skriva. Jag blev så ledsen när han slutade förra gången för då hade jag precis hittat hans blogg. Nu är ordningen återställd.

  3. Gillar verkligen din blogg! Mammor brukar egentligen inte vara intressanta haha! 🙂 Men jag har kompisar som också läser den 😉 keep up the good work

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.