Helgen mest i bilder

Jag har inte riktigt haft tid att blogga i helgen, då jag haft gäster hela helgen. Min mamma och brorsan och hans två barn; Kribban och Kamelen. På Lördagen kom även ”Mr Secret”med en vän, för att träffa min mamma. Vi har inte gjort så väldigt mycket i helgen. Eller inte jag i alla fall. Jag är den som stått mest för markservicen här hemma. Lagat maten och försökt hålla undan en del. De andra har varit på marknad på Vaksalatorg, på Fyrishov och badat och lite annat smått och gott.

Vi har ätit väldigt gott i alla fall. I fredags åt vi kycklingfilé i gräddsås och hasselbackspotatis, med wokade grönsaker till. På Lördagen åt vi lövbiff, klyftpotatis, bearnaisesås, grönsaker, vitlöksbröd och tzatsiki. Idag ska jag och mamma äta något så gott som palt och till barnen blir det spagetti och köttfärssås.

Helgen har varit ganska ”lagom” med andra ord. Det som är skönt med att vara bland familjen är att man kan vara precis den man är och veta att man blir uppskattad för sin personlighet.

Kribban har suttit mest vid någon dator

Mabou, Jai, Kamelen och mormor/farmor har haft lite skönhetssalong och Mabou målade mormors naglar

Kusinerna Kamelen och Mabou har lekt tillsammans en del

Brorsan var iväg och gjorde en ny tatuering. En elefant bredvid lejonet och jag undrade lite syrligt om han samlade på sig ett helt zoo på ryggen…? Snygg var den i alla fall!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Helgen mest i bilder

  1. Det finns inget skönare än att vara med sin familj och sina nära släktingar. Jag samlar sån kraft när jag är tillsammans med mina nära…av att få vara mig själv, att känna mig älskad och att få älska dem som betyder mest i världen. Efter en sån helg är jag stark som en björn 🙂

    Snygg tatuering din bror gjorde. Och det blir nog snyggt om han väljer att ha fler djur också…även om det blir som ett helt zoo…tänk dig en puma där eller en geckoödla ja tom en orm hade varit snyggt…man blir lätt beroende när man en gång börjar 🙂

  2. Grymt snygg tatuering! Vet inte riktigt vad det är med att tatuera in djur, men jag har en ödla och snart en uggla också. Funderar på en sjöhäst också… Man ska inte tatuera sig, det är så svårt att sluta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.