Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Om gnäll

 1. Så himla sant. Jag är ändå som de flesta andra och hamnar där titt som tätt. Ska tänka på detta ordspråk nästa gång så kanske jag kommer av mig. Ha en skön helg!

 2. Ja visst, andra hamnar där, men tonårsmorsa som startar antirasism-kampanjer i pedofildebatten under mottot: Skjut inte MIN pedofil (rör inte min kompis), gnäller naturligtvis aldrig.
  Jag tillåter mig att småle åt denna självutnämnda arrogans.

 3. Görel: Ja, vem gör inte det? 😉

  Tizzel: Been there and done that! 😀

  Lilla grisen: Absolut skönt ibland, men det är bra att påminna sig om att inte fastna där också! 🙂

  Tofflan: Jag gillar den också!

  Bitte: Eller hur?! Ha en skön Söndag! ♥

  Sandra: Hmmm… nu tror jag nog du vänt på det hela. Pedofildebatten startades för typ 2 ½ Ã…R sedan och antirasim-debatten var för några veckor sedan. Det gäller att skilja på äpplen och päron, vet du! Vem har sagt att jag aldrig gnäller? Inte jag i alla fall! Det får du stå för själv. Är det så svårt att andra inte har samma åsikt som dig att du måste leta runt efter fel så här, så att du kan komma med personangrepp? Är det för att du saknar sakliga argument?

 4. Pingback: Negativa 45 minuter « Tofflan – en tragisk komedi

 5. Personangrepp, vad pratar du om? Jag surfade förbi här efter att ha svarat dig hos The witch, så jag saknar inga sakargument. Och det är ju du som initierat debatt genom att svara där. Jag angriper ingen, däremot är det lite lustigt att du gärna ”gnäller” på vissa, samtidigt som du fördömer gnällandet som fenomen. Jag såg bara en liten parallell här, möjligt att du tänker annorlunda.
  Vad som är gnäll är i högsta grad relativt! Det är inte helt otippat att andra uppfattar dina ståndpunkter som just gnäll.

 6. Sandra: Ja, de personangrepp du går till genom att hävda till exempel att jag besitter självutnämnd arrogans, eller som du skrev på thewitch ´s blogg att jag och andra som är emot uthängning av pedofiler är perversa.

  Om du uppfattar att jag lägger ut ett ordspråk som att jag gnäller på någon, så är det riktigt komiskt tycker jag.

  Varför skulle min åsikt i ”uthängning av pedofiler” vara mer ”gnäll” än din?

  Vill du debattera om uthängning av pedofiler, så gör det där debatten hör hemma, d.v.s. i mina gamla inlägg om detta, eller i de nya som andra personer har skrivit eller i de facebook-grupper som är skapade för detta ändamål. De flesta bloggare godkänner inte ens kommentarer som är irrelevanta för inlägget.

  Fortsättningsvis får du hålla kommentarerna i de inlägg som handlar om det vi diskuterar.

 7. Nu sitter jag och ler. – Så sant !!!
  Jag ler ännu mer när jag läser kommentarerna, och inser att jag också kan instämma till viss del med lilla grisen.
  Man kanske behöver sitta i gungstolen ibland också, bara man inser att man måste resa på sig och gå vidare efter en stund. =)
  Hett ämne i alla fall verkar det som… Oj, oj… =D

 8. Karin: Ja, dessa kommentarer lockade fram leenden hos mig också! 🙂 Gnälla är jätteskönt ibland, men som sagt, man får nog påminna sig själv ibland om att inte fastna där!

  Stattinskan: 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Läs vad Tonårsmorsan skriver om gnäll! […]