Inte för att jag räknar…

bakauwoman6

Jag är trött. Jag är så förbaskat trött. Jag har semester just nu, den första långsemestern på flera år och borde följaktligen vara mer utvilad än på flera år.

Men det är jag INTE.

Den kommande resan håller på att ta knäcken på mig. Jag sover knappt en blund om nätterna, trots att jag är super-duper trött. Jag ligger och drömmer, planerar, funderar…

I natt avhandlade jag packningen. Hur all packning ska gå ner i väskan? Våra egna kläder, presenter…Jag tror jag packade om resväskan 15 gånger i natt, trots att jag alltså inte ens har tagit fram den…

Jag avhandlade inte bara packningen i natt, utan även vilka kläder jag ska resa i, vilka kläder Mabou ska resa i. Jag avhandlade också alla eventuella problem jag kan stöta på under resan. Dessutom avhandlade jag vilka av mina egna kläder jag ska lämna kvar när jag reser hem…

Jag har beställt “hårfixning” till mig och några av barnen när jag kommer fram och jag låg också och funderade på i natt och kunde inte bestämma mig för om vi ska hälsa på den närmsta släkten, eller fixa håret först när vi kommer fram… Eller kolla marknaden… (Om jag ska sy upp några klädesplagg, så måste jag vara ute i god tid så det hinner bli klart innan vi ska hem igen.)

Ja, som ni ser så har jag det väldigt tungjobbat på nätterna nu för tiden. (Packa själv om en väska 15 gånger under en natt, så kommer du förstå…)

Det är inte lätt att ha semester och det är banne mig inte lätt att resa bort. Och då är det ändå 12 dagar kvar. Och nätter. Inte för att jag räknar…. 😉

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Inte för att jag räknar…

 1. Usch vad jobbigt. Jag har lärt mig på KBT att hjärnan spelar en spratt på nätterna då den är inställd på sömn och bearbetning av dagens intryck. Alla bekymmer känns genast överkomliga så snart det är morgon.

 2. Gun: Tror det är bra att hjärnan får arbeta lite på natten, men det vore skönt om den kunde göra det MEDAN jag sov och inte, som nu, håller mig vaken hela natten! 🙂

  Gunilla: Jo, så är det. På gott och ont. Kram tillbaka! ♥

 3. Hahaha! Oj vad jag känner igen mej! Jag har ingen aaaning om hur mycket 15 kilo är, men när jag ser ”ta med högen” som ännu så länge inte innehåller ETT ENDA klädesplagg blir jag minst sagt skeptisk…Ses : )

 4. ELLER HUR !?!?!!! =D
  Oj, oj… Har du redan börjat…?
  Jag brukar också vara så där, men bara några dagar innan man ska iväg. Dessutom har jag lugnat ner mig lite med åren. =D
  Hoppas det går över lite längre fram, annars kommer du ju att vara helt slut innan ni ska åka !
  Du ska se att det ordnar sig !
  Pass, pengar och ”Pilletten” så klarar man sig ! =)

 5. Du har lite att fundera på ser jag! 🙂 Känner också igen mig. Man ligger och funderar och planerar, planerar och funderar. Men av tidigare erfarenhet vet man ju innerst inne att det trots allt brukar gå rättså bra till slut! Det kommer säkert bli så den här gången också!
  Så spännande att vara så nära nu, va?
  KRAM!

 6. LiLo: Ja, det är helt otroligt vad mycket grejer som ska med och jag vet att de är stenhårda på kilona till Gambia…. Ses snart! 🙂

  Karin: Ja du, jag har redan börjat. Inte med mitt eget, men alla andras grejer som ska med… Det är ju liksom inte bara semester för oss. Vi har MASSOR av förväntansfulla släktingar som väntar på oss också! *Puuh, torkar svetten ur pannan*

  Tizzel: Det är så spännande att det inte är klokt. Men också stressigt, vi kommer ju hem bara någon dag innan julafton och då vill jag förstås att mitt hem ska vara toppen också…! Har man inte jobb, så skaffar man sig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.