Binta och Vendela i Melodifestivalen

Jag ska medge att jag är måttligt intresserad av Melodifestivalen. Jag vet, det är väldigt dumt att säga det eftersom man SKA gilla den. Man SKA sitta med chipsskålen i knät och njuta av Melodifestivalen med familjen. Särskilt när man har barn.

I fjol gjorde jag det. Jag kollade in den. Eftersom Helenés son Jimmy var med och medverkade med sin grupp Next 3. Ja, inte bara att jag ville se honom, men Mabou var helt i extras när han såg Jimmy och för en gångs skull gav jag barnen tillåtelse att ringa dessa dyra samtal för att kunna rösta! Jimmy med sitt bidrag förra året:

I år har jag också kikat. Min äldsta dotter Binta och hennes danskompis Vendela var nämligen med i en paus och dansade. Det blev inte så mycket och jag vet inte om det kommer fler klipp i kommande program, men jag kan inte låta bli att vara riktigt stolt över att min dotter medverkade i Melodifestivalen, hur liten glimt det nu än blev!

Andra året i rad jag spanar in Melodifestivalen. Vad är det som hänt? Håller jag på att bli en schlagermorsa? Haha… 😉

Binta har nämnt det i sin egen blogg och det har Vendela också gjort!

Hittar inget klipp nu där tjejerna medverkade i Melodifestivalen, så jag bjuder i stället på ett klipp från i somras:

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Binta och Vendela i Melodifestivalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.