11 days to go…

Min warm up inför Uppsala Reggaefestival fortsätter förstås. Nedräkningen är nu nere på 11 dagar kvar… Idag lägger jag upp en video med Million Stylez som också kommer uppträda på festivalen i år. Videon jag lägger upp är naturligtvis Supastar där min älskade dotter Binta dansar (fattas bara annat 😉 ):

Minst en låt om dagen under min nedräkning…

Kuriosa: Igår var Binta i Västerås och dansade med El Medico!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”11 days to go…

  1. Tess: Nej, det där har jag börjat höra mer och mer att reggae är ”sommarmusik”. För mig är det ju året-om-musik, men det är ju kul om folk får upp ögonen för det härliga gunget på sommaren, i alla fall…! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.