Stulet


Vi gillar olika!

Jag snodde en Facebook-status igår från Baby Mama. Den lyder:

SD har verkligen visat att Sverige behöver ny integrationspolitik. Etablissemanget har inte velat se problematiken förrän nu. Sverige måste bli bättre på att integrera unga, lågutbildade, vita män från landsbygden i samhället. Statistik visar på att dessa är kraftigt överrepresenterade vad gäller brott. Dessutom klarar de inte språket så bra, och tenderar att umgås och bo segregerat med likasinnade.

ME LIKE!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

14 svar på ”Stulet

 1. Haha, dessutom verkar det som en hel del av dom är extremt lata och inte vill jobba..från dagens SvD :

  Lägst inkomst hade SD:s utrikespolitiska talesman, Kent Ekeroth, 29, som tjänat i snitt 140 kronor i månaden de senaste två åren. Kent Ekeroth kommer att tjäna mer pengar och betala mer skatt under sitt första år som riksdagsman än vad han har gjort i hela sitt liv.

  Flera andra Sverigedemokrater har de senaste åren fått lön från partiet.

 2. tjaba long time no see.

  jag kommer ihåg för nitton år sen när ny demokrati ramla in i riksdagen på en inte helt olik invandrar politik bla..du vet, drag under galoscherna, dricka backar för att förklara sveriges ekonomi etc….folk gjorde sig lustiga då med över dessa representanter för folkviljan…journalister lyckades leta upp förvirrade o egocentriska ledamöter o fick citat…

  förstå mig rätt, jag sympatiserar inte med sd o delar inte deras politiska värderingar, men förr eller senare måste alla pk medborgare ta till sig att för en grupp människor är detta det bästa politiska partiet….det innebär i mina ögon att de etablerade partierna har misslyckats!! men det är det fan ingen av de etablerade partierna som tycks inse…
  nu är det en repris på valet för nitton år sen..förbluffad över hur historielösa politiskt vi svenskar är..sår man draktänder får man skörda krokodiler typ…

  ha de bäst morsan 😉

  ulf nordbergs senaste inlägg..n 400 Bad Requestrnn 400 Bad RequestrnnIt is not a valid request!nPowered By LiteSpeed Web ServernLiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!n

 3. Bitte: Du har rätt och jag har också funderat på det där. Kanske beror det på att vi Norrlänningar är för smarta? Haha… Skämt åsido. Jag tror inte man ska dra några över en kam. Varken invandrare, SD-röstare, folk som bor på landsbygden eller Norrlänningar. Däremot har jag fått uppfattningen av att de flesta som röstat på SD är folk från mindre städer / landsbygden / mindre orter. Jag vet inte om det stämmer, men det är en känsla jag har. Men det skulle vara väldigt intressant att veta varför SD har så starkt fäste på vissa orter och inte på andra. Till exempel skulle det vara intressant att veta varför fästet för SD inte är så stort i Norrbotten! Men visst var citatet lite roligt i alla fall? 😉

  LiLo: *Skrattar*

  ulf norberg: Long time no see! 😀

  Ja, jag skrev just om de likheterna med Ny Demokrati så sent som igår: http://fatou.se/2010/09/att-bryta-ihop-och-ga-vidare/

  Ha det bra själv, Ulf!

 4. Hihi..

  Min tanke ang varför SD har så lågt stöd däruppe ligger i att det är glest där. Alltså folk bor inte lika packat och påverkas inte på samma sätt av händelser, vare sig av svenssons eller abdullahs . Dessutom bor det väl inte lika mycket invandrare i Norrland, som här näråt, överhuvud taget? De områden där SD vunnit mest mark är ju de distrikt som är grannar med ”Problemområden” som ROsengård (Malmö), Rymdtorget Bergsjön (Gbg), Alby (stockholm), och i viss mån även det invandrartäta området sig självt. FInns sådana områden här på Hisingen i Gbg iaf. Då har det också varit lågt valdeltagande iom att måga invandrare inte röstar, och således öppnat mark för alla skrämda ”infödingar”.

  Sedan är det ju till stor del Skåne som ställt upp med starkt stöd för SD. De har ju sina kända områden som alltid vrit ganska negativt inställda till invandring. Märkligt fenomen det där.. det där med bönder och så. Min mammas släkt är t ex från Osby, som är ett sådant område. Närmare 12% röstade på SD där. =( En polare sa så fint. ”VI ger tillbaka Skåne till Danmark, så är problemet löst!” =P

  Kiqis senaste inlägg..n 400 Bad Requestrnn 400 Bad RequestrnnIt is not a valid request!nPowered By LiteSpeed Web ServernLiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!n

 5. Pingback: SD-väljare eller bara trams? « PåRiktigt

 6. Bitten: Haha, det är bara att sprida vidare, jag tror att det är det som är poängen! 🙂

  Kiqi: Ja, där kan du absolut ha en poäng! Men jag tror mig ha sett siffror på att även glesbefolkade småorter har många röster från SD. Någon som vet var man kan finna röstningssiffrorna igen?

  Karin: Jag tyckte också den var rolig! 😀

 7. Pingback: SD – subkultur i förtvivlan | Svava Valkyrie's Blog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Tonårsmorsan stal en statusrad på Facebook och jag kan inte låta bli att norpa den av henne, för den passar så jävla bra till det här inlägget: SD har verkligen visat att Sverige behöver ny integrationspolitik. Etablissemanget har inte velat se problematiken förrän nu. Sverige måste bli bättre på att integrera unga, lågutbildade, vita män från landsbygden i samhället. Statistik visar på att dessa är kraftigt överrepresenterade vad gäller brott. Dessutom klarar de inte språket så bra, och tenderar att umgås och bo segregerat med likasinnade. […]

 2. […] – subkultur i förtvivlan Posted on October 2, 2010 by SvavaValkyrie Detta citat är inte mitt: SD har verkligen visat att Sverige behöver ny integrationspolitik. Etablissemanget […]