Veckans Radiokåseri: 40-årskris

Igår sändes ännu ett av mina kåserier i Radio Uppland. Det kan du lyssna på HÄR (Direktlänk) Tidigare kåserier av mig eller de andra kåsörerna på Radio Uppland, kan du finna HÄR! Den här gången handlar det om 40-årskris, då jag fyller 40 om drygt en månad…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Veckans Radiokåseri: 40-årskris

  1. Ha-ha-ha!! Jättebra kåseri!! 🙂 Jag kan ju trösta dig med att det snart (i april ) är 17 år sedan jag fyllde 40, och jag har FORTFARANDE inte hittat minsta lilla 40-årskris!! Inte ens en 50-årskris, KAN du förstå?? Så det är nog ingen idé att vänta på den!! 🙂 Så du är inte den ende kris-lösa i världen!! Bra va?? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.