Black Sensation Africa got Talent

I fredags bar det av. Min kompanjon/vän Karin och jag skulle åka med Blackout på kryssning, då de var bokade där på en specialkryssning som heter Black Sensation. Med på resan skulle några av Binta ´s elever från Rebound vara och några av Vendela ´s elever från Revolution vara. En av Binta ´s danselevers mamma var med och hon tog även med sig en annan ung släkting och så hade jag med Isa och Karin sin dotter.

Jag kan ju erkänna att även om jag såg fram emot kryssningen, så var jag ganska orolig. Tre vuxna, tjejerna från Blackout som i och för sig är vuxna, men ännu ganska unga vuxna och så en hel drös med yngre tjejer mellan 14-17 år. Hjälp, vad var det vi gett oss in på? Vi blev ett stort gäng på 17 personer.

Blackout Dance Crew, Rebound och Revolution

Vi började med ett kort möte om vilka regler som gällde: Inte gå ensamma, vänta på varandra, ingen alkohol och inte sova på någon annan plats än i sin hytt…

Tro det eller ej, men vi hade inte det minsta lilla missöde med någon av alla dessa unga tjejer och resan blev verkligen riktigt trevlig. Det kommer säkert bli fler liknande resor i framtiden!

Blackout Family

Alla var riktigt hungriga när vi klev på, så efter det korta mötet blev det direkt till buffén! Jag trodde faktiskt att Binta skojade med mig när hon sa att vi suttit där i två timmar!!

”Tantbordet” hahaha…

Efter det så skulle tjejerna soundchecka och vi gled runt en hel del på båten. På kvällen bestämde vi oss för att lägga oss och vila en stund, eftersom Blackout ´s show skulle vara klockan 3 på natten och vi hade bestämt att festa hela natten. Vi gick och la oss en stund, men hann inte ens somna så var det dags att kliva upp igen.

Vi gick till klubben och såg Million Styles, en tjej från USA som dansade bl.a. Sabar som ett riktigt proffs och några andra artister som gjorde framträdanden!

Binta var sjuk redan när vi åkte och avbokade dansuppdrag och en videoinspelning någon dag innan resan, för att hinna krya på sig innan båtresan. Men hon var fortfarande riktigt dålig när vi åkte. Vi fixade till oss inför natten och bytte om och när vi kom till Blackout ´s hytt så var Binta helt kokhet i pannan och helt glansig på ögonen. Hon ville ändå dansa.

Vendela precis när showen ska börja.

Blackout in action

Tyvärr hade Binta i sitt feberomtöcknade huvud gett DJ ´n fel mix, så showen blev något kortare än planerat, men de gjorde riktigt bra ifrån sig när de dansade!

Vendela och Isa

Sen fortsatte vi att festa. Binta mådde jättedåligt och hängde med en danstjej till hennes hytt för att snacka och vila, men glömde nämna det för oss…

Vendela, Isa och Mathilde.

Vid morgonkvisten började vi bli riktigt oroliga för Binta och började gemensamt söka henne på allvar. Till slut lyckades vi lista ut vem danstjejen hon träffat var och var hon bodde. Efter att ha väckt flera andra resenärer (oups) hittade vi rätt hytt. Hon blev nog rätt förvånad när 16 pers stod utanför hytten och skrek: ”BINTA!! Var har du vaaarit??”

Nåja, slutet gott, allting gott!

Några av oss gick och käkade frukostbuffé.

Blackout latjar i korridorerna

Till slut, tidigt på morgonen bestämde vi oss för att sova en stund. Drygt en timme tror jag vi hann med…

Solen sken och det var jättefint väder hela Lördagen. Vi lyssnade på musik, kollade programmet, shoppade och käkade.

Tjejerna hade rätt kul på dansgolvet den här dagen och hann shaka av sig en hel del.

Isa och Melina fördjupade sig i kameran…

Blackout och Isa var rätt slut innan det var dags att stiga i land.

Det var vi egentligen allihop…

Men sen piggnade alla till igen.

Melina fotar

Binta fotar Evin

Det blev mycket dans.

Melina och Isa

Binta och Mathilde

Innan landstigning hann vi kolla in en del Capoeira också och få lite festivalstämning.

Det hände förstås mycket mer på resan, men den var sammantaget väldigt trevlig, rolig och det blev verkligen lyckat!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Black Sensation Africa got Talent

  1. Blackout bestar av och – tre underbara tjejer som jag har haft formanen att fa lara kanna lite..SVTPlay har haft smygpremiar pa programmet och om du inte kan halla dig tills imorgon kvall sa kan du se det .

  2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] åkte jag på kryssning med Isa och Blackout Family, på Black Sensation och hade […]