Annika Östbergs Frigivning

Idag har nyheterna duggat tätt! En nyhet som gör mig särskilt glad är Annika Östberg ´s frigivning idag efter 30 års frihetsberövande!

Varma tankar till Annika och hennes mamma!

Relaterat:

Annika Östberg åter i Sverige

Spontant gästinlägg om Annika Östberg som sommarpratare

För er som missade Annika som sommarpratare, kan lyssna här:

Annika Östberg som sommarpratare HÄR och HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Annika Östbergs Frigivning

  1. Jag gläder mig. I de intervjuer jag har hört med henne har hon alltid berört mig och inte minst var hennes sommarprogram något som berörde. Hon har gjort något av en resa. Hon har inte bara överlevt i en ökenliknande miljö hon har växt och utvecklats. Ett Bonsaiträd. Hon har blivit någon som gör skillnad. Det finns många ord att säga men det känns som om ödmjukhet är det som täcker bäst det jag vill säga.

  2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] En nyhet som gjorde mig särskilt glad var frigivningen av Annika Östberg. […]