Lyssna på Neneh Cherry i Sommar

Jag har lyssnat på flera avsnitt av Sommar i P1. Jag har skrivit om Anja Pärsons program som blev väldigt omskrivet.

Jag har hört flera bra sommarpratare, men det jag lyssnade på nyss, var riktigt bra! Det var med Neneh Cherry och hon berättar om sin uppväxt i en internationell tillvaro, med fotfästet i Sverige, USA och Sierra Leone i Västafrika.

Hon har idag hunnit få barnbarn och blir som vi alla äldre med tiden, men hennes berättelse och upplevelse som barn är intressant att lyssna på. Rötter från Lappland och Skåne, Sierra Leone och pendlande mellan Sverige och New York. Med båda fötterna i musikbranschen under hela sin uppväxt. Hon berättar om kärlek till familjen och om hur viktig familj och rötter kan vara när man inte lever med hela sin bakgrund och historia hela tiden i sin vardag.

Lyssna på programmet HÄR!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Lyssna på Neneh Cherry i Sommar

  1. Tack för tipset ang. Neneh Cherry, det lät intressant så jag lyssnade just. Streetsmart är det första ord som kommer för mig. Vilka levande skildringar hon bjöd på från Ney York, London, musikscenen m m – det kändes närapå som man var med själv överallt där! Framför allt hennes passion för allt musikrelaterat lyser fram – intensivt och drivet.

    //Monica, inbiten musikfantast som älskar London (inte varit i New York so far, men det står på reslistan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.