Barn ska inte dö

Jag ligger nedbäddad med rejäl feber. Har till och med feberfrossa och det minns jag inte att det hänt sedan jag var barn. Hur som helst så mellan sovintervallerna idag har jag spanat in en del webb-tv och läst en helt fruktansvärt hemsk artikel. En så hemsk artikel att jag började skämmas för att jag ligger nedbäddad i feber och klagar över det…

Kanske har ni redan läst den, men om inte så måste du göra det NU!! Innan du klickar på länken nedan så måste du hämta toapapper eller näsdukar för här blir det blött, vill jag lova.

Barn ska inte dö. Barn ska inte dö före sina föräldrar. Barn ska växa upp och överleva sin egen barndom. Men ibland gör de inte det…

Artikeln finner du nedan:

Sebbe visste att han snart skulle dö

Kom sedan ihåg allt du har att vara tacksam för. Vila i frid, Sebbe.

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Barn ska inte dö

  1. Otroligt starkt!! Det är så svårt med sjukdom och död, jag ska villigt erkänna att jag är jätterädd för det som ligger framför mig. Jätterädd. Att bli liggandes och bara ha ont, att inte klara att ens resa på sig från sängen för egen maskin. Det är det värsta. Annars är jag inte rädd för att dö. Och det är ju faktiskt skillnad på en tant på 50 och en kille på 16, den senare har ju inte hunnit leva än.
    Krya på dig!

  2. Hittade själv denna artikel idag och satt och bölade framför datorn. Så starkt och så viktigt också att det berättas, så vi som har glädjen att vara friska, faktiskt också kan uppskatta det.
    Jag gillade Sebbes inställning och tro, vilket jag tror lindrade mycket för honom. En tro som jag själv delar. Han har det bra nu tillsammans med sin bror. Men vägen dit var tuff för honom och hans nära anhöriga. Stackars lilla pojke.

    • Jag håller med. Så svårt att läsa, men så viktigt att berättelsen om Sebbe berättas!! Man kan nog inte förstå om man inte varit där, men berättelser som denna ger oss en liten, liten inblick i alla fall…

  3. denna artikel var väldigt hemskt,började att rysa i hela kroppen innan jag hann att börja att läsa hela artikeln.Jag vill bara säga att va tacksam för det man har och gräm dig inte för ett litet skrubbsår-ta vara på varandra istället,tiden går alldeles för fort.Tack och läs denna artikel-ni som inte har läst denna artikel-läs den nu! och sist men inte minst-vila i frid-seppe!tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.