Tips för godare Chokladbollar

chokladbollar

Att äta choklad med högre kakaohalt är förstås oftast godare.

I julklapp fick jag en stor låda med högklassig choklad från Chokladfabriken av min arbetsplats och i denna låda fanns även ett paket kakao. Jag har gjort varmchoklad till mig och mina familjemedlemmar flera gånger utan att uppleva någon skillnad, men nu har jag bakat chokladbollar vid två tillfällen med den här ”finare” kakaon och oj, vilken enorm skillnad det blev i smak. Jag använde ett vanligt standardrecept, men jag byter ut margarin mot smör och jag byter ut kaffe mot mjölk när jag gör chokladbollar, annars är det alltså ett grundrecept.

Men jag vill verkligen tipsa er som liksom jag är väldigt förtjust i chokladbollar, att gärna testa att använda kakao av bättre kvalité!

bloglovin

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.