I morgon smäller det…

Jag har jobbat länge på att få ut doftljus och doftpinnar. Jag började redan inför julen för två år sedan då mitt företag var nystartat, men det har varit så mycket annat som kommit i vägen.

Nu är allt klart och jag skulle ha lanserat allt i början av veckan, men en rejäl förkylning satte paus för det.

Nu är jag dock på benen igen, så i morgon smäller det! Jag börjar med doftpinnarna. Jag kan knappt vänta på att få släppa dem! Fyra dofter är helt klara. Tre av dem släpps i morgon, den fjärde väntar jag någon vecka till med… du kommer förstå varför när jag släpper den. Jag arbetar på minst ett par dofter till, men även där får ni vänta lite.

Jag har ”dippat” lite i ork den senaste tiden, i alla fall för att kunna ge det där lilla extra och min kreativitet har gått på lite lågvarv, men nu känner jag hur kreativiteten kommit tillbaka och jag önskar jag hade tid att skapa dygnet runt. Jag har så många idéer, planer och drömmar om utveckling att jag skulle behöva en förmögenhet i både tid och pengar för att kunna utveckla allt jag önskar.

Runt familjen händer det mycket som vanligt. Mest roliga saker, men alla kämpar på, på sina håll. Det är ju det som är livet. En del förändringar i mitt eget liv är på gång och det ska bli spännande att se var det leder.

Idag blev jag faster igen och det är alltid lika fantastiskt med ett nytt mirakel, som varje ny människa är! Jag längtar efter att få se det lilla underverket!! Stort grattis till min bror med familj, men ett litet grattis till mig, Faster Fatou också, förstås! 😉

Ännu ett brorsbarn väntas om bara några månader. Det föds mycket brorsbarn just nu, men väldigt få barnbarn… well, jag får glädja mig åt det barnbarn jag har och GISSA hur mycket jag längtar efter honom?

Just nu hoppas jag bara på att bli av med den här envisa hostan. För dig som är nyfiken på de nya produkterna, klicka dig bara in på fatouspassion.com. I morgon, fredag lanseras de första dofterna av flera.

En galet skön hösthelg önskar jag er alla!!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.